Зоран Рутески промовираше нова песна и спот

Фолк пејачот Зоран Рутески кој Живее и работи во Америка промовираше нова песна заедно со спот,спотот е во изработка на ИН продукција а деловите во Америка се снимани од Зоран Булоски.

Музиката е на Николче Мицевски ,текст Борче Нечовски и Аразман Дејан Момироски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*