Еден од најдобрите дувачи Македонци во Австралија промовираше видеозапис

Стевче Јовановски важи за еден од најдобрите дувачи Македонци во Австралија ,тој снимаше во Македониа 3 видеозаписи за три иструментални ора.Ние ви го преставуваме првото Невестинско.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*