Можам цело лето да бидам зафатен но повеќе преферирам да бидам со семејството, вели Благојче Стојановски Туше

August 19, 2019 Vesna Bastovanska 0

Неговите работни ангажмани се бројни преку целата година. За него не важи девизата дека треба да дојде лето за да се преработи, туку напротив постојано […]