Купила премали бикини – на албанската пејачка ѝ ѕиркаа градите на плажа

Пејачката Ритоа Ора го поминува својот одмор на јахта на Ибица, а ни овој пат ништо не оставила на случајноста и облекла костим за капење кој едвај ги прекрива нејзините облини.

Се чини дека горниот дел од бикините е за број помал, но на албанската пејачка тоа воопшто не ѝ пречело.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*