Падна авионот на Пинк

August 7, 2019 Vesna Bastovanska 0

Приватниот авион на ѕвездата Алесија Бет Мур, позната како Пинк, се сруши при слетување на данскиот аеродром Аархус. Во авионот биле четворица американски државјани, двајца […]