Промоција- Новиот летен хит од “Тандеми” – “Пет до девет е”

Момците од познатата група “Тандеми” изминатиов период го изработија својот најнови видео запис за песната која носи наслов “Пет до девет е”.

Станува збор за интересен летен хит кој е снимен на доста атрактивна локација со летни детали.

Видео записот го изработи ИН продукција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*