Традиционално и оваа година одржан бал на Охридското социјално друштво Св.Наум Охридски во Мелбурн

July 15, 2019 Vesna Bastovanska 0

Традиционално и оваа година Охридското социјално друштво Св.Наум Охридски од Мелбурн, Австралија го реализираше Охридскиот бал, во познатата сала Емералд Ресепшн. Балот се реализира секоја […]