Ќе ве наежи,новата песна на Ѓоко Јовиќ!

Нова песна и спот нанеповторливиот Ѓоко Јовиќ насловена “Мила моја” автори се познатиот тандем од Србија Пеџа Меденица и Енџи Маури ,видеото го снимаше ИН Продукција а го режираше Ѓоко Јовиќ.Песната е певлива и од прва влегува во уво и се очекува да стане голем летен хит.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*