Елена побогата со уште една диплома

Мега популарната фолк дива Елена Велевска се здоби со уште една диплома во рамките на своите вложувања во музичката кариера.

Елена дипломата ја доби во рамките на “Семинарот за соло пеење” во Струга, притоа своето задоволство и благодарност ги сподели на својот фесјбук профил каде напиша:

-Вечерва побогата со уште едно диплома на “Семинарот за соло пеење” во Струга.Секоја чест за прекрасните Лиле Булоска и проф.Марија Муратовска и за извонредните девојки кои ја направија оваа вечер незаборавна.Музиката е мојот живот, напиша Елена во својата објава.

Таа како и досега во голем број наврати докажала дека на големо ја негува македонската песна, како најголем амабасадор каде што ја промовира низ Европа и светот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*