„МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ“ ЕЧЕШЕ ВО ТУРЦИЈА: Малата Меланија Тарчуловска пред 3 000 публика paстури на сцената

July 9, 2019 Vesna Bastovanska 0

Малата Мелани Тарчуловска, инаку ќерка на Соња и Јохан Тарчуловски, очигледно го има нacледено талентот за пеење од својата мајка. Мелани во Анталија, Турција, на […]