Џенифер Лопез ја запозна својата двојничка

Пејачката Џенифер Лопез ја запозна својата двојнича со која неверојатно си личат.

Пејачката Кони Пена неверојатно личи на Џеј Ло, а сега ја запозна популарната пејачка.

„Конечно успеав да ја запознам својата легенда, мојата икона и жена која ме мотивираше и имаше големо влијае врз мојот живот“, напиша Кони во описот на заедничката фотографија со Џенифер.

Кони истакна дека Џенифер пристигнала до неа со насмевка, ја прегрнала и кажала: „Многу личиме“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*