Нина Бадриќ не старее

July 5, 2019 Vesna Bastovanska 0

Нина Бадриќ вчера го прослави својот 47-ми роденден. Хрватската поп-ѕвезда е родена на 4 јули 1972 година во Загреб. -Стравот од стареење е нормален и […]