Ѓоко Јовиќ и “Енерџи бенд” неуморни во своите работни ангажмани, резервирани пред една година

July 29, 2019 Vesna Bastovanska 0

Една година однапред се веќе резервирани, а важат за најбарани на нивните бројни настапи, било тоа да се свадбени свечености или останати веселби. Ѓоко Јовиќ […]