Дара Бубамара денес е силиконска русокоса, но не беше отсекогаш таква

Денес Дара Бубамара е една од регионалните пејачки со најголеми гради, но не била баш отсекогаш таква.

Имено, Дара имаше природна гради пред 14 години, како што е прикажана на фотографијата од едно шоу на „Пинк“,  кое е снимено во 2005 година, кога Дара била на турнеја со колегата Шако Полумента.

Многу пејачки посетија пластичен хирург за да ги зголемат градите, а меѓу нив и Дара Бубамара која стави неколку броја поголеми гради од природните, па многумина велат дека ја претера.

Погледнете ја како изгледала во природно издание, а како денес, па одлучете сами која Дара повеќе ви одговара?.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*