Хуманоста на дело-Бројни музички имиња на хуманитарниот концерт во с. Ропотово

June 18, 2019 Jasna Stojanoska 0

Бројни музички имиња од македонската естрада настапија на хуманитарниот концерт кој се одржа во с. Ропотово, Прилепско. Насобраните средства ќе бидат наменети за доизградба на […]