Авторско- музичка вечер со Гоце Џуклески и пријателите, 40 години музичко творештво

June 11, 2019 Vesna Bastovanska 0

Четири децении од својата успешна хармоникашка кариера престојниов викенд ќе одбележи познатиот охридски хармоникаш маестро Гоце Џуклески. Настанот е именуван  “Авторско-музичка вечер со Гоце Џуклески […]