Црквата Света Недела во Голд Кост привлекува голем број туристи од сите делови на светот

June 10, 2019 Vesna Bastovanska 0

Сместен во најелитниот луксузен предел во далечната Австралија, православниот храм посветен на Света Недела во Голд Кост мами голем број посетители. Помеѓу другото оваа преубава […]