Покрај дует песните, Далибор Ѓошиќ и Елена Јовческа и на заеднички патувања

June 6, 2019 Jasna Stojanoska 0

Далибор Ѓошиќ ни раскажа како започна неговата соработка со атрактивната фолк пејачка Елена Јовческа. Покрај дуетските песни, планирани се и бројни заеднички патувања во земјава, […]

Влатко, Златко и Дамјан со плакета за рекордно најуспешна турнеја во Австралија

June 6, 2019 Jasna Stojanoska 0

Со рекорден број на концерти, Влатко Миладиноски, Дамјан Стојаноски и Златко Миладиноски ја заокружија нивната заедничка турнеја во Австралија. Сите концерти беа однапред распродадени, а […]