Мирко: Луѓето остануваат воодушевени кога во Канада ќе презентраме охридска песна

June 3, 2019 Vesna Bastovanska 0

Познатиот охридски музичар Мирко Вретовски неодамна при готувањето во ИН продукција низ разговорот отрки многу детали кои се поврзани со неговата долгогодишна музичка кариера. Имено, […]

Емина Јаховиќ се “распаѓа”?!

June 3, 2019 Jasna Stojanoska 0

Популарната балканска пејачка Емина Јаховиќ се нашла на удар на корисниците на социјалните мрежи поради нејзините естетските корекции. Емина е на цел на коментари поради […]