Младата Викторија Чочороска од својата шеста година пројавува афинитети кон музиката

June 28, 2019 Vesna Bastovanska 0

Своите почетоци ги бележи како член во КУД “Дримкол” од Вевчани каде покрај играорната група пројавува голем интерес  и кон пеењето. Младата Викторија Чочороска со […]