По свадбените обврски Ташко продолжува со работните музички ангажмани

May 23, 2019 Vesna Bastovanska 0

Штотуку ја направија големта свадбена свеченост фолкерот Ташко Каранфиловски и неговата избраничка Мартина, веќе неговите работни ангажмани продолжуваат по стар тек. Како што истакнува Таше […]