Цеца ја реновираше вилата

Во стилот на балканска дива, Цеца со години живее живот на светска ѕвезда, a тоа важи и за нејзината луксузна вила.

Таа во вилата има базен и спа-центар кои со години биле неупотребливи. Затоа, при реновирањето на вилата, одлучила најмногу пари да вложи токму во базенот. Иако сето тоа траело доста долго, сега семејството Ражнатовиќ ќе може да ужива во базен, сауна, простор за масажа…

Наводно, Цеца со години не била задоволна од тоа како е уредуван овој дел од нејзината куќа, но конечно нашла добри работници кои завршиле добра работа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*