НОВО ВИДЕО- Промоција на нов спот од Елена Јовческа “Ајде бато”

Во временски период од нецел месец фолкерката Елена Јовческа го сними и промовира новиот спот за нејзината нова песна “Ајде бато”. Видео записот се реализираше во соработка со ИН продукција. Претходно исто така Јовческа снима уште еден спот за песната “Не ме допирај” на која се јавува таа како комплетен автор.

Двете песни кои добија видео записи се со доста весел и брз ритам, она што впрочем се бара да се отпее на бројните свечености.

Јовческа не запира тука, таа за брзо време најавува и промоција на нејзиниот петти по ред албум кој ќе биде насловен “Машала”.

Официјално видео записот за “Ајде бато”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*