Елизабета на приватен план пресреќна со поддршката од сопругот а на музички план бележи соработка со синот

May 9, 2019 Vesna Bastovanska 0

После долги години поминати во далечната Австралија, Елизабета Јосифовска се врати назад во Македонија. Впрочем таа го најавува и своето враќање на музичката сцена, на […]