Виктор Јошевски со прво инструментално дело “Кривогаштанско оро”

May 7, 2019 Vesna Bastovanska 0

Младиот Виктор Јошески деновиве во ИН продукција го промовираше своето прво музичко дело насловено “Кривогаштанско оро”. Овој голем инструменталист е посебен вљубеник во хармониката која […]