Александра Пријовиќ уловена на прошетка на синот

Пејачката Александра Пријовиќ се породи пред два месеци и на свет го донесе синот Александар.

Српските медиуми по два месеци прв пат објавија дека ја уловиле пејачката во прошетка со бебето во Белград.

Имено таа го изнела својот син на убавото време видно расположена и му приредила прошетка на наследникот низ луксузната населба во која живее таа.

Фановите коментираат и дека пејачката се однесувала како да не е позната, па се шетала како обична мајка која нема да ја забележи никој.

ПРЕПОРАЧАНО ВИДЕО

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*