Мадона сега е Мадам Х

April 17, 2019 Vesna Bastovanska 0

Мадона сега е Мадам Икс (Madame X). Кралицата на поп музиката објави кратко видео во кое претстави дел од нова песна и потврди дека нејзиниот […]