Посебно ја негуваат македонската народна песна но знаат да отсвират и отпеат буквално се

April 16, 2019 Vesna Bastovanska 0

Како приоритет им се свадбените прослави но свират и на други места како дискотеки, ноќни клубови. Тиквешкиот “Класико бенд ” покрај народниот мелос го негуваат […]