По 30-те години јубилеј не застануваат тука, продолжуваат натака со нови песни и концертни настани

April 11, 2019 Vesna Bastovanska 0

Минатата година ја заокружија со својот јубилеен концерт од 30 години на македонската музичка сцена. Впечатоците се сеуште тазе и сеуште се зборува за тој […]