Нема да се откажам од музиката а ниту таа од мене, има нешто што не ми дава, вели маестро Милан Завков

April 10, 2019 Vesna Bastovanska 0

Пред две години го имаше својот прв авторски солистички концерт во МОБ кој беше насловен “40 години мое дружење со музиката” јубилеен концерт на маестро […]