“Од там се гледа” расположение во домашна атмосфера во Австралија на Влатко, Златко и Дамјан

April 9, 2019 Vesna Bastovanska 0

Важат за големи херои и промотори на македонскта песна кои ги рушат сите рекорди по посетеност на концертните настани во Австралија. Македонските музички стожери Влатко […]