“Велат не нема” ја освои и Австралија

Големиот хит на Влатко Миладиноски Велат не нема ечи секаде во светот каде што има Македонци,овојпат погледнете што се случуваше на еден од 5 те концерти во Мeлбурн.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*