Вака изгледа с*кс со 74 годишен старец и девојка 21 година

Милојко 74 и Милијана 21 наводно имале секс после бурната расправа со Александар кој сака да ја заведе Милијана во реалното шоу парови.

После разговорот со продукцијата Милојко и Милијана заминале во собата на псиење,а како што се шпекулира Милојко решил да ја задоволи својата млада вереница и одпозади.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*