БИТОЛЧАНКАТА НАТАЛИЈА МАНЕВСКА НОВО ИМЕ НА ЕСТРАДАТА

Дипломиран инженер по биохемија и физиологија. Голем љубител на музиката. Учество на неколку талент шоуа. Од својата 16та година на идол до Икс фактор до Кастинг талент шоу, кастингот за мјузиклот за тоше. Постојано во потрага по нови авантури. Моментално невработена и слободното време го користам за исполнување на желбите и соништата. Ја сакам науката, ја сакам и музиката и во иднина планирам да се занимавам и со двете.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*