Повторно се појави порно видео,за кое тврдат дека е Македонска фолкерка!

На социалните мрежи деновиве врти порно видео за кое тврдеа дека е во сопственост на фолкерка од Македонија,додека се распрашувавме која е на фб сама се огласи и Струмичката фолкерка Кристина Стојкова која и сама кажува дека видеото што се шири иако се зборува не е нејзина сопственост и дека на видеото е друга девојка.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*