Гостиварскиот крај изобилува со стари и поздаборавени песни, постои можност да преработиме некои, истакнува Драган од “Фаворити бенд”

April 3, 2019 Vesna Bastovanska 0

Долго време се застапени на македонската музичка естрада и во голема мерка ја негуваат исклучиво македонската народна песна. Групата “Фаворити” од Гостивар, се повеќе оставаат […]