Македонци во Швајцарија не го пропуштајте утрешниот голем настан во Аарберг

Викендов сите на едно место со најдобрата забава по повод големиот јубилеј од 30 години постоење на македонското друштво “Македонија” од Аарберг, Швајцарија.

Овој голем јубилеј ќе биде одбележан заедно со големите музички имиња од македонската естрада, Марјан Коцев, Анета и група “Молика” како и Игор и Дарко.

Забавата ќе биде утре 16 март со почеток од 19 часот, затоа македонци не го пропуштајте овој голем јубилеен настан.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*