ВИДЕО-Новиот производ на Ѓоко Јовиќ во соработка со ИН продукција

Погледнете го новиот видео запис на Ѓоко Јовиќ за неговата песна “Стојна мома на чорбаџи Стојана”, кој е заедничко дело во соработка со ИН продукција.

Видео записот се снимаше во живописниот предел на скопско Нерези а во него се појавуваат и добар дел од познатите глумци во македонските народни приказни, како Шенка Колозова, Владо Дојчиноски, Љупчо Бојковски, Перуника Киселички.

Уживајте…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*