Пронајдена мртва во својот стан

Дивна Карлеуша почина во својот стан на 61-годишна возраст.

Познатата новинарка на „Радио Белград“ некогаш беше многу позната како радио водителка, па после 33 години се повлече од новинарството.

Меѓутоа, и понатаму беше во медиумите, но како учесник во реални шоуа како „Фарма“, „ВИП Големиот Брат“, „Парови“, „Академија на дебелите“.

Запишала правен факултет, но бидејќи млада се омажила и родитла дете, не го завршила.

На 19 години се омажила за криминалистичкиот инспектиор Драган Карлеуша, со кој во 1987 година ја добила Јелена. Дивна и Драган се развеле кога Јелена била мала, но уште неколку години живееле заедно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*