Погледнете го спотот за првото авторско дело од Дејан Грујевски

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот за првенечето на саксофонистот Дејан Грујевски?!

Познатиот саксофонист Дејан Грујевски, деновиве го промовираше неговото прво инструментално дело кое носи наслов “Modern Fantazy”, односно “Модерна фантазија”. Видеото се снимаше на повеќе локации низ Скопје, главниот град на Македонија, а го изработи ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видеото и уживајте со првенчето на Дејан Грујевски !

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*