Спасен: Текстот не го променив, а песната има голема слушаност од секој македонец

February 21, 2019 Vesna Bastovanska 0

Спасен Силјаноски во гостувањето на ИН продукција отворено проговори за одбивањето на неговата нова песна на годинешното издание на “Гоце фест”. Сепак како што вели, […]

Ангел наскоро со нова псна

February 20, 2019 Vesna Bastovanska 0

Младиот Ангел Стојкоски цврсто и сигурно чекори на музичката сцена, притоа зад себе оставајќи трајни вредности. Имено, зад себе има веќе два видео записи од […]