Ѕвездата го прифати предизвикот, но никој не го позна : Препознавате ли кој e?

January 17, 2019 Jasna Stojanoska 0

На социјалните мрежи има нова играчка. Најпопуларната и најраспространетата од нив – „Фејсбук“ на своите корисници им понуди нов предизвик: постирај фотографија како изгледаш денес […]