Хари Варешановиќ има вонбрачен син

Босанскиот пејач Хари Варешановиќ, основач на групата „Хари Мата Хари“, минатата година го ожени својот вонбрачен син, Мак.

26-годишниот Мак и неговата девојка Ружа Недиќ се венчаа во Сараево во круг на најблиското семејство и пријателите.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*