Денес не се поднесуваат а порано биле соработнички

Познатите српски пејачки Цеца и Карлеуша веќе со години водат „војна“ поради која често се среќаваат на суд.

Сите знаат дека тие две не се во добри односи, но многумина не знаат дека некогаш двете пејачки соработувале заедно, па имаат и песна отпејано заедно.

Се работи за песната „Ваздух кои дишем“ од Славица Трипуновиќ.

Тогаш популарната Цеца и 15- годишнаа Карлеуша заедно пееле како пратечки вокали, а подоцна Цеца ја преработила истата песна и ја направи нејзин најголем хит.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*