Селин Дион обвинета за сатанизам

December 3, 2018 Ljupco Andreski 0

Канадскaта пејачка Селин Дион неодамна ја претстави првата линија на детска облека во соработка со брендот „Нунуну“. Новата колекција, наводно е инспирирана од облеката од […]