НОВО ! Погледнете го првиот спот од Фриц Брадрс

Дали го погледнавте и дали ви се допадна спотот од Фриц Брадрс за песната “Свадба јас да направам”?

Фриц Брадрс деновиве го промовираа нивниот прв спот, за песната “Свадба јас да направам”. Видеото се снимаше во Скопски Хиподром, а го изработи ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го спотот !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*