Тамара стана мајка по вторпат

December 13, 2018 Ljupco Andreski 0

12.12.2018 е големиот ден за пејачката Тамара Тодевска и нејзиното семејство, денот кога на свет дојде бебето Дарен. Тамара и сопругот Александар станаа родители по […]