(ВИДЕО) “Ај да ојме Јано” од Влатко Миладиноски доби видео запис

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот видео запис од Влатко Миладиноски за песната “Ај да ојме Јано”?

Влатко Миладиноски го промовираше видео записот за песната “Ај да ојме Јано”. Видеото е дел од Велигденското шоу на Влатко, кое што се снимаше во Скопје, а во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение уживајте во прекрасната песна и погледнете го видеото !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*