Селин Дион обвинета за сатанизам

Канадскaта пејачка Селин Дион неодамна ја претстави првата линија на детска облека во соработка со брендот „Нунуну“. Новата колекција, наводно е инспирирана од облеката од 70-тите години, која е ослободена од сите стереотипи, а особено од родовата неутралност.


Колекцијата „Селинунуну“ се состои од маици, панталони и спортски кошули со дезен на черепи и специфични очи кои по малку потсетуваат на илуминати.

Сепак, тоа не му се допадна на американскиот свештеник и егзорцист Џон Есеф, кој пејачката ја обвини за сатанизам.
„Кога се раѓа бебето, првото нешто што го велат е: ‘Дали е машко или женско?’. Ова е најприродната работа во светот. Но, да се каже дека нема разлика меѓу нив е целосно сатанистички“, рече Есеф за Националниот католички регистар.

Селин сé уште не реагираше на обвиненијата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*