December 2018

Македонија

Христијан заокружува успешна работна година на музичко поле

Младиот и музички талентиран Христијан Стојоски од Охрид, успешно напредуваше низ целата година со свои бројни музички новитети во неа. Тој е задоволен од сработеното…